ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر

کد خبر: ۲۸۳۴۱
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد:

به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قزوین در دیداری که بین حجت الاسلام والمسلمین احمدی دبیر این ستاد با آقای محمد خورشیدی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین احمدی گفت:در راستای انجام وظیفه در کمیته نظارت بر عفاف و حجاب ادارات که توسط استانداری بر عهده ستاد امر به معروف و نهی از منکر گذاشته شده است، قرارگاه 21 تیر هم از طرف ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور به ستاد های استانی ابلاغ شده است و در سرار کشور در حال انجام است.

 وی افزود: شاخص های پوشش و عفاف و حجاب از اواسط ماه گذشته به دستگاه ها ابلاغ شده است تا رسما کار قرارگاه 21 تیر آغاز شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اضافه کرد: سال گذشته فقط پوشش کارکنان آقا و خانم و استفاده از منشی های همجنس برای مدیران و روسا ی دوایر مختلف دولتی مورد  در قرارگاه 21 تیر مورد ارزیابی قرار می گرفت اما امسال در  بحث ارباب رجوع هم این ارزیابی اتفاق خواهد افتاد موضوع دیگری که در قرارگاه 21 تیر امسال مورد بررسی قرار خواهد گرفت میزان عمل به ماموریت هایی است که هر دستگاه بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی  درباره عفاف و حجاب برعهده دارد.

 

در ادامه این دیدار آقای محمد خورشیدی مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به چالش های پیش روی طرح قرارگاه 21 تیر گفت: بررسی چگونگی انجام تکالیف دستگاه های استانی در باب عفاف و حجاب باید بر اساس حیطه اختیار و، توانمندی و وجود زیرساخت های موجود در ادارات باشد.

 

وی افزود: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره دستگاه های کشوری صادر شده است برش استانی تکالیف دستگاه های اجرایی تهیه شده است تا ارزیابی ها بر اساس آن صورت پذیرد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
ارتباط مردمی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

تهران - خیابان پاسداران - خیابان نیستان سوم - خیابان صدف - انتهای خیابان شهید راستوان - تقاطع چیذری - ستاد امربه معروف و نهی از منکر

تلفن گویا 19الی02122561216

 

نام:
* ایمیل:
* گیرنده:
#خط_معروف
حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قانونی حین امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد.