ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر

کد خبر: ۲۸۳۳۸
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پی انتشار اخبار و گزارش‌های جدیدی از کشف گور دسته جمعی تعدادی از کودکان، قتل و خشونت علیه زنان و برخورد تبعیض آمیز با‌ مهاجران در کانادا و در واکنش به تحریم ها و قطعنامه های بی پایه و اساس، به افشاگری علیه دولت این کشور پرداخت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پی انتشار اخبار و گزارش‌های جدیدی از کشف گور دسته جمعی تعدادی از کودکان، قتل و خشونت علیه زنان و برخورد تبعیض آمیز با مهاجران در کانادا و در واکنش به تحریم‌ها و قطعنامه‌های بی پایه و اساس، به افشاگری علیه دولت این کشور پرداخت.


دکتر سیدمحمد صالح هاشمی گلپایگانی با ابراز تاسف از شنیدن اخبار و گزارش‌های متعددی از کشف گور‌های دسته جمعی کودکان معصوم در مدارس، قتل و خشونت علیه زنان بومی و برخورد تبعیض آمیز با مهاجران در کانادا در دوره نخست وزیری جاستین ترودو اظهار نموده: کشور کانادا که هنوز با ساختار پادشاهی و ریاست شاه انگلستان اداره می‌شود در قبال این فجایع انسانی که لکه سیاهی را برای بشریت رقم زده است با کمال وقاحت تحریم‌های نامعقول و نامشروعی را علیه مقامات و نهاد‌های جمهوری اسلامی ایران و ستاد امر به معروف و نهی از منکر به بهانه حقوق بشری که روزانه توسط دولت کانادا تضییع می‌شود، وضع کرده و سال‌هاست که تصویب قطعنامه‌های حقوق بشری علیه کشور رها شده از نظام پادشاهی جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار بازی‌های سیاسی خود قرار داده است.


وی نگاهی گذرا به تاریخ حقوق بشر در کشور کانادا را بازگو کننده تحریف‌ها و نمونه بارز استاندارد‌های دوگانه غرب علیه کشور‌های مستقل عنوان کرده و ادامه داده است: ترسیم چهره بزک کرده با استفاده از پروپاگاندای رسانه‌های غربی نمی‌تواند بر آنچه در کشور‌های غربی از جمله کشور متبوع جناب‌عالی می‌گذرد، سرپوش بگذارد که به جای عذرخواهی و شرمندگی در جایگاه مدعی و تحریم دیگران بنشینید.


در ادامه این نامه به گزارش‌های مجامع و نهاد‌های حقوق بشری درباره بردگی نوین و تبعیض سیستماتیک علیه بومیان و مهاجران، نسل‌کشی کودکان بومی، خشونت علیه زنان و گسترش اسلام هراسی و خشونت علیه مسلمانان، به عنوان مصادیقی از اقدامات ضدحقوق بشری دولت کانادا پرداخته شده است.


در افشای مستندات بردگی نوین و تبعیض سیستماتیک علیه بومیان و مهاجران در کانادا، در نامه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آمده است: اوضاع حقوق بشر به قدری در آن کشور ناهنجار و نابسامان بوده که سازمان عفو بین الملل که به حمایت از کشور‌های غربی و عدم بی طرفی معمولا مشهور است، در گزارش سالانه ۲۳-۲۰۲۲ در مورد وضعیت بومیان کانادایی، می‎گوید که آن‌ها همچنان با سلب مالکیت اراضی، استخراج منابع بدون رضایت، نابرابری گسترده، تبعیض سیستماتیک و سرکوب توسط دولت مواجه هستند. پیش از این نیز گزارشگر ویژه سازمان ملل پس از بازدید از کانادا گفته بود که بومیان این کشور برای برخورداری کامل از حقوق بشر خود در این کشور با موانع جدی روبرو هستند.


دکتر هاشمی گلپایگانی با اشاره به اینکه سازمان‌های حقوق بشری تاکید دارند که دولت کانادا علاوه بر بومیان به طور قابل توجهی در اجرای تعهدات خود جهت حمایت کامل از پناهجویان و مهاجران شکست خورده است، اظهار نموده: پناهجویان و مهاجرانی که در سراب ساخته شده توسط پروپاگاندای رسانه‌های غربی و غرب زده با صد‌ها شرط و شروط برای بهره‌کشی از ثروت و تخصص، آن‌ها را به نام مهاجرت به تورنتو، ونکوور و... کوچ دادید و با فراهم کردن یک رفاه حداقلی، ولی با تحقیر و زیرپاگذاشتن حقوق اولیه، نوعی بردگی و استثمار نوین را در حال رقم زدن هستید و دیگران را هم متهم می‌کنید.


در ادامه این نامه، از نسل‌کشی کودکان بومی در کشور کانادا به عنوان یکی از فجایع تاریخ حقوق بشر یاد شده و آمده است: قریب دو سال از کشف اولین گور دسته‌جمعی کودکان بومی در کانادا در هشت خرداد ۱۴۰۰ می‌گذرد. در این فاجعه جهانی، اجساد دست‌کم ۲۱۵ کودک که برخی از آن‌ها حدود سه سال سن داشتند، در محوطه یک مدرسه شبانه روزی در استان «بریتیش کلمبیا» و چندی بعد اجساد ۷۵۱ کودک بیگناه دیگر در مجاور مدرسه شبانه‌روزی در استان «ساسکاچوان» کانادا کشف شد.


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اعتراف پاپ فرانسیس به نسل کشی کودکان بومی در کانادا افزوده است: از سال ۲۰۲۱ تاکنون حدود ۲ هزار گور بی نشان در مدارس شبانه روزی پیدا شده است و جوامع بومیان معتقدند که دستکم ۴ هزار و ۵۰۰ کودک در این مدارس جان خود را از دست دادند؛ هرچند برخی از مرگ بیش از ۶ هزار کودک در این مراکز سخن می‌گویند و جامعه ملل نخست کانادا اخیراً اعلام کرد که پس از انتشار خبر کشف ۱۹ مکان مرتبط با گور‌های بی نشان در محوطه یک مدرسه شبانه روزی کودکان در استان آلبرتا، اکنون گزارش‌ها از کشف ۴۰ گور بی نشان در محوطه یک مدرسه شبانه‌روزی در استان بریتیش کلمبیا این کشور حکایت دارند.


این استاد حوزه و دانشگاه، با طرح این سوال از نخست وزیر کانادا که چرا در مقابل این همه جنایات و فجایع در دامان بشریت اظهار شرمندگی نمی‌کند از وی خواسته به این سوال نیز پاسخ دهد که با این کارنامه سیاه چگونه علیه فرماندهان سپاه کشور مستقل جمهوری اسلامی ایران که در کارنامه آن‌ها مبارزه با تروریسم بین‌الملل داعش و دفاع از حقوق مردم مظلوم دنیا به چشم می‌خورد همچنین علیه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر که جرمش ایستادگی علیه فرهنگ منحط غربی که به دنبال انحطاط کشیدن زنان و کودکان است، تحریم‌های بی پایه و اساس برقرار کرده است.


وی با اشاره به گزارش نهاد‌های مدنی و رسانه‌های مستقل از سانسور جنایات گسترده دولت کانادا علیه کودکان، از نخست وزیر این کشور خواسته توضیح دهد که با چه انگیزه‌ای در مقابل افشای ابعاد گسترده جنایاتی که در این کشور و در قبال کودکان رخ داده مقاومت می‌کند و به سانسور گسترده آن برای حفظ چهره پوشالی و کریه حقوق بشری خود ادامه می‌دهد.


در نامه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر همچنین به خشونت علیه زنان در کانادا در گزارش ۲۰۱۹ انجمن زنان بومی این کشور اشاره شده و آمده است: در دهه‌های اخیر دستکم ۴ هزار زن و دختر بومی به قتل رسیده یا ناپدید شده‌اند؛ واقعیتی که از آن به‌عنوان نسل کشی در پس زمینه بی‌عدالتی سیستمی یاد شده است؛ بی‌عدالتی که زنان و دختران بومی آسیب پذیر را قربانی سیاست‌های غفلت‌آمیز و بی‌تفاوتی دولت کانادا می‌کند.


همچنین به استناد گزارش‌های سازمان ملل، دکتر هاشمی گلپایگانی به مقاومت دولت کانادا به درخواست‌های مکرر برای لغو تمام مقررات تبعیض آمیز باقی مانده در قانون هند که (The Indian Act) زنان بومی و فرزندان آن‌ها را برای چند دهه با تبعیض جنسی روبرو کرده پرداخته و مصادیق متعددی از نقض حقوق بانوان در این کشور مدعی دفاع از حقوق زنان را تشریح کرده است.


دکتر هاشمی گلپایگانی، متهم شدن اسقف ارشد کانادا به آزار جنسی را نمونه دیگری از ناامنی زنان در این کشور توصیف کرده و افزوده است: بنابه اعلام رسانه‌ها این اتهام، بخشی از دو پرونده قطوری است که ۱۹۳ قربانی آزار جنسی علیه ۱۱۶ عضو جامعه «برادران مدارس مسیحی فرانسوفون کانادا» تشکیل داده‌اند! این در حالی است که بنا به اعلام گروه‌های مدنی، دولت کانادا هنوز یک برنامه اقدام فدرال برای مقابله با خشونت علیه زنان و دختران بومی منتشر نکرده و بی توجهی دولت تداوم این فجایع را رقم زده است.


گسترش اسلام هراسی و خشونت علیه مسلمانان از دیگر برگ‌های کارنامه ضد حقوق بشری دولت کانادا در این نامه عنوان شده و آمده است: در حالی که مسلمانان حدود ۴ درصد جمعیت کانادا را تشکیل می‌دهند، آژانس دولتی آمار کانادا در آگوست ۲۰۲۲، گزارش داد که جرایم ناشی از نفرت علیه جوامع مسلمان در سال ۲۰۲۱ حدود ۷۱ درصد افزایش یافته و عمده قربانیان تبعیض علیه مسلمانان در کانادا، زنان هستند.


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر به گزارش شورای ملی مسلمانان کانادا در سال ۲۰۲۱ مبنی بر اینکه در پنج سال گذشته، مسلمانان در کانادا بیش از هر کشور دیگر گروه هفت به دلیل اسلام هراسی بر اثر حملات هدفمند «نفرت محور» کشته شدند، اشاره و اعلام نموده که بر اساس بررسی‌های شورای مشورتی مسلمانان کانادا و دانشگاه مک مستر در بازه زمانی ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۲، سیستم مراقبت‌های بهداشتی در این کشور ناقض حقوق زنان مسلمان حتی به عنوان بیمار است و در بررسی‌های خود موارد متعددی از تبعیض آشکار، نگرش‌های تعصب آمیز، پرخاشگری فیزیکی و نادیده گرفته شدن زنان مسلمان در مراکز درمانی و بهداشتی را مشاهده کردند.


وی وجود این فجایع حقوق بشری در کارنامه دولت پادشاهی کانادا را دلیل محکمی بر غیر منطقی و غیر عقلانی بودن تحریم‌های نهاد‌ها و ستاد امر به معروف و نهی از منکر جمهوری اسلامی ایران دانسته و ابراز نموده: بفرمایید ستاد امر به معروف و نهی از منکر چه جرمی را به غیر از فریاد حق‌طلبی در مقابل سلطه فرهنگ مهاجم غربی که کیان خانواده‌ها را حتی در کشور‌های غربی بر باد داده، مرتکب شده که داعیه تحریم آن را هم دارید؟


دکتر هاشمی گلپایگانی با توجه به دیدگاه برخی صاحب نظران، علت تحریم‌ها و واکنش‌های دولت کانادا نسبت به ایران را سرپوش گذاشتن بر جنایات بی‌سابقه‌ای دانسته که علیه بومیان، مسلمانان و مهاجران این کشور رخ می‌دهد و خطاب به نخست وزیر این کشور اظهار نموده است: هر چقدر هم شما با کمک جبهه رسانه‌ای امپریالیست به دنبال آن هستید که چهره یک کشور متمدن و چند فرهنگی را به جهانیان نشان دهید، ولی بوی تعفن جنایت علیه کودکان بیگناه چنان در جهان پراکنده شده که قابل کتمان نیست و این واقعیتی است که مردم آزادی خواه، شهروندان، بومیان، مسلمانان و مهاجران کانادایی هر روز با آن مواجهند.


وی از جاستین ترودو خواسته است که با ژست‌های فریبنده به دنبال ایجاد فراموشخانه‌های نمایشی نباشد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر همچنین حمایت دولت کانادا از گروهک تروریستی منافقین و تبدیل آن کشور به یکی از پایگاه‌های این گروه منحط و ضد مردم را برگ سیاه دیگری در اسناد ضد حقوق بشری این دولت در قبال گروهکی که دستش تا مفرغ به خون بیش از ۱۲ هزار ایرانی آلوده است، برشمرده است.


این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه، به سرقت مغز‌های کشور‌های درگیر در نارسایی‌ها و مشکلات اقتصادی ناشی از غارت و چپاول استعمارگران توسط کشور کانادا پرداخته و با اشاره به نقش نخبگان و استعداد‌های کشور‌های آسیب دیده در پیشرفت صنعتی این کشور آورده است که متاسفانه به رغم خدمات اتباع این کشورها، دولتمردان کانادایی در دهه‌های اخیر به دنبال آن بوده اند که زباله‌های فرهنگی خود را بر سرنوشت این کشور‌ها با طلبکاری و خوی استکباری تحمیل و هرکه در این میان ایستادگی کند آن را تحریم و تخریب نماید.


دکتر هاشمی گلپایگانی، جاستین ترودو را به بیداری وجدان و عذرخواهی از بشریت به خاطر این جنایات به خصوص قتل کودکان مظلوم توصیه کرده و افزوده است: جناب نخست وزیر، اگر نظارت همگانی حاکم در کشور‌های آزاد و مستقل ذیل تعلیم الهی و رهایی بخش امر به معروف و نهی از منکر بر کشور کانادا نیز حاکم بود امروز شاهد پرده برداشتن از این جنایات هولناک در کشور شما نبودیم.


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پایان این نامه، یادآور شده که تحریم‌های دولت کانادا در کنار تحریم دولت استعمارگر انگلستان و اتحادیه اروپا نه تنها خللی در ادامه مسیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ایجاد نمی‌کند بلکه این مجموعه مردمی را در مسیر راسخ‌تر و بر حقانیت راهی که در آن قدم نهاده استوارتر خواهد کرد.


گفتنی است از مهمترین نکات اشاره شده در گزارش سازمان ملل درباره حقوق زنان در کشور کانادا که در نامه دکتر هاشمی گلپایگانی به آن اشاره شده می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- زنان ۲۷.۳ درصد از کل جمعیت بی خانمان در کانادا را تشکیل می‌دهند؛ هر شب در کانادا، ۶۰۰۰ زن (اغلب با کودکان) به پناهگاه‌های اضطراری پناه می‌برند.- حدود ۹۶ درصد از زنان بی خانمان نوعی تجاوز جنسی، سرقت، توهین و تهدید را تجربه کرده اند؛ حدود ۷۵ درصد از زنان بی خانمان با اختلالاتی مانند اضطراب، افسردگی و اسکیزوفرنی دست و پنجه نرم می‌کنند.
- زنان معمولا به دلیل فقر، دستمزد‌های پایین، خشونت شریک صمیمی، سوءاستفاده جنسی، مسائل اعتیاد، چالش‌های سلامت روانی و جسمی و مسائل مربوط به مراقبت از کودکان در برابر بی خانمانی آسیب‌پذیر می‌شوند.
- بیش از ۶ نفر از هر ۱۰ زن بومی (۶۳ درصد) در طول زندگی خود تجاوز فیزیکی یا جنسی را تجربه کرده اند.
- زنان و دختران دو سوم (۶۹ درصد) قربانیان خشونت خانوادگی را تشکیل می‌دادند؛ میزان خشونت خانوادگی علیه زنان و دختران بیش از دو برابر بیشتر از مردان و پسران است.
- تقریبا هر شش روز، یک شریک صمیمی، یک زن را در کانادا می‌کشد؛ در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب ۱۶۰ و ۱۷۳ زن و دختر بر اثر خشونت کشته شدند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
ارتباط مردمی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

تهران - خیابان پاسداران - خیابان نیستان سوم - خیابان صدف - انتهای خیابان شهید راستوان - تقاطع چیذری - ستاد امربه معروف و نهی از منکر

تلفن گویا 19الی02122561216

 

نام:
* ایمیل:
* گیرنده:
#خط_معروف
حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قانونی حین امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد.