ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر

کد خبر: ۲۷۷۶۹
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
مهرداد محمدی در سفری به استان خراسان شمالی، با حجت الاسلام والمسلمین رحیمی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر این استان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران؛ مهرداد محمدی دبیر این ستاد با هدف بازدید از ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان‌های کشور و دیدار و تبادل نظر با دبیران استانی، با سفر به شهرستان بجنورد و حضور در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان شمالی با حجت الاسلام والمسلمین رحیمی دبیر آن استان دیدار و گفتگو کرد.
تبادل تجربیات موفق و ایده‌های راهبردی میان دو استان در این دیدار بررسی و به اشتراک گذاشته شد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
ارتباط مردمی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

تهران - خیابان پاسداران - خیابان نیستان سوم - خیابان صدف - انتهای خیابان شهید راستوان - تقاطع چیذری - ستاد امربه معروف و نهی از منکر

تلفن گویا 19الی02122561216

 

نام:
* ایمیل:
* گیرنده:
#خط_معروف
حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قانونی حین امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد.
حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قاونی ستاد امر به معروف از آمرین به معروف و ناهیان از منکر پیش از امر به معروف پاسخ داد.
وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

معاون امور استانهای ستاد امر به معروف گفت:پیگیری گزارشات مردمی در هر دستگاهی را باید شورای امر به معروف دستگاه پیگیری کند.