ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر

کد خبر: ۲۷۷۰۶
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
دبیر ستاد استان گفت: نظام اسلامی به دنبال ارتقاع سطح بینش جامعه است تا شاهد حداقل ناهنجاری ها باشیم، درهمین رابطه سه جوان که قرار بود به دلیل جرمی که مرتکب شده بودند به زندان محکوم شوند قاضی محترم گذراندن دوره آموزشی سه ماهه را جایگزین حبس نمود

دبیر ستاد استان گفت: نظام اسلامی به دنبال ارتقاع سطح بینش جامعه است تا شاهد حداقل ناهنجاری ها باشیم، درهمین رابطه سه جوان که قرار بود به دلیل جرمی که مرتکب شده بودند به زندان محکوم شوند قاضی محترم گذراندن دوره آموزشی سه ماهه را جایگزین حبس نمود.

به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، دومین جلسه هماهنگی برنامه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان با حضور نمایندگان استانداری، فراجا، صمت و اصناف همدان در محل ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، میثم صابریون دبیر ستاد استان با قرائت بخشهایی از مصوبه جلسه قبل و توضیح وظایف هر دستگاه در قبال مصوبات گفت: بطور کلی و کم و بیش دستگاه ها و ادارات مسئول وظایف خود را انجام می دهند که جای تشکر دارد، هر چند کاستی هایی نیز وجود دارد اما مشکل اصلی عدم هماهنگی و هم افزایی دستگاه های مسئول است که باعث می شود بازخورد مطلوبی در جامعه دیده نشود!

وی افزود: نظام اسلامی به دنبال ارتقاء سطح بینش جامعه است تا شاهد حداقل ناهنجاری ها باشیم، درهمین رابطه سه جوان که قرار بود به دلیل جرمی که مرتکب شده بودند به زندان محکوم شوند قاضی محترم گذراندن دوره آموزشی سه ماهه را جایگزین حبس نمود.

صابریون در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیرو جلسه قبل، با دادستان استان نشست هم اندیشی برگزار کردیم ، مشکلات سامانه های ناظر 1 تا 4 توضیح داده شد و بیان گردید صرف ارسال پیامک تذکر بازدارنده نیست و با مظاهر جرم باید برخورد قانونی بعمل آید؛ حالا اداره صمت و اصناف مشخص نمایند سامانه 2 در چه زمانی تکمیل و قابل استفاده و عملیاتی خواهد شد ؟

سرهنگ مینایی از پلیس امنیت اخلاقی و اماکن عمومی با اشاره به مطالب مطرح شده در باره سامانه های ناظر گفت: با توجه به جو حاکم بر جامعه و محدودیت هایی که توسط مقامات بالا دستی ابلاغ شده است، شیوه های عملکرد پلیس در برخورد با ناهنجاری ها تغییر کرده و تدبیر پلیس این است که از برخوردهای تنش زا جلوگیری شود .

وی در ارتباط با چگونگی مواجهه با ناهنجاری های عمومی اظهار کرد: هوشمندی پلیس است که برخورد مستقیم پلیس با مردم را به حداقل برساند و در موضوع سامانه ناظر بر اساس اطلاعات کسب شده قرار است سامانه های چهارگانه به هفت سامانه ارتقاع یابند .

 سرهنگ مینایی افزود: سامانه ناظر 1 فعال است و حدود 1800 کاربر در این سامانه با پلیس همکاری می کنند و در صورت ارائه گزارش تخلف، تا 6 مورد تذکر داده می شود و در صورت ادامه تخلف، سیستم بصورت خودکار فرد متخلف را شناسایی و اصطلاحا قرمز می کند که با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی می شود .

در ادامه جلسه نمایندگان اداره صمت و اصناف اعلام کردند 65 درصد سامانه ناظر 2 عملیاتی شده و با توجه به اجاره ای بودن اغلب مغازه ها و جابجایی کسبه، دچار مشکل می شویم که به مرور در حال حل مشکل هستیم و برای حل سریعتر مشکل پیشنهاد می شود بجای استفاده از کد پستی برای بارکدها ، از کد ملی کسبه استفاده شود .

انتهای خبر/

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
ارتباط مردمی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

تهران - خیابان پاسداران - خیابان نیستان سوم - خیابان صدف - انتهای خیابان شهید راستوان - تقاطع چیذری - ستاد امربه معروف و نهی از منکر

تلفن گویا 19الی02122561216

 

نام:
* ایمیل:
* گیرنده:
#خط_معروف
حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قانونی حین امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد.
حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قاونی ستاد امر به معروف از آمرین به معروف و ناهیان از منکر پیش از امر به معروف پاسخ داد.
وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

معاون امور استانهای ستاد امر به معروف گفت:پیگیری گزارشات مردمی در هر دستگاهی را باید شورای امر به معروف دستگاه پیگیری کند.