ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر

کد خبر: ۲۷۶۰۸
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲
دادستان همدان با بیان اینکه خلاء مطالبه گری در حوزه فرهنگ مشهود است، گفت: از یک سو نهادهای فرهنگی در ارزش‌سازی و ارزش‌آفرینی خاموش هستند و از سوی دیگر اراده‌ای جدی برای وضع قوانین حوزه عفاف و حجاب از مجلس ندیده‌ایم

دادستان همدان با بیان اینکه خلاء مطالبه گری در حوزه فرهنگ مشهود است، گفت: از یک سو نهادهای فرهنگی در ارزش‌سازی و ارزش‌آفرینی خاموش هستند و از سوی دیگر اراده‌ای جدی برای وضع قوانین حوزه عفاف و حجاب از مجلس ندیده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان، به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان همدان؛ «حسن خانجانی موقر» که در جمع بانوان مطالبه گر سخن می گفت با تقدیر از حساسیت، احساس مسوولیت و دغدغه مندی بانوان برای استقرار حجاب و عفاف در جامعه، اظهار کرد: این گونه مطالبه گری ها برای متولیان امر یک تلنگر است.

وی با استقبال از خواسته و مطالبات بانوان، گفت: در حوزه فرهنگی به مانند سایر حوزه ها نیازمند آن هستیم تا سازمان ها و گروه های مردم نهاد برای بهتر شدن اوضاع پای کار بیایند.

دادستان همدان افزود: با نگاهی عمیق به چرایی ایجاد وضعیت کنونی متوجه می شویم که حیا و عفت به عنوان زیر ساخت های اصولی یک جامعه سالم، آسیب دیده و اگر بخواهیم مطالبه گری داشته باشیم باید هدفمند به سمت احیای این دو مقوله مهم گام برداریم تا به دنبالش حجاب ظهور کند.

خانجانی موقر عنوان کرد: همان گونه که وضعیت فعلی به تدریج شکل گرفته برای رفع آن نیز باید برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شود.

خلاء مطالبه گری در حوزه فرهنگ مشهود است

وی با اشاره به خلاء مطالبه گری همه جانبه و گسترده از نهادهای متعدد در حوزه فرهنگ، تصریح کرد: باید اقدام جدی و فوری برای بازسازی حیا و عفت در جامعه رخ دهد و گروه های مطالبه گر نیز وارد این گونه میادین شوند.

این مقام مسوول قضایی افزود: ما برای نوجوانان و جوانان برنامه ریزی نداشته ایم، به همین دلیل است که آن ها از ارزش ها فاصله گرفته اند و انتظاری هم در نبود برنامه های نشاط آور نباید از آنان داشت.

خانجانی موقر گفت: برنامه ریزی برای جوانان نیازمند نگاهی مبتکرانه، خلاقانه، هنرمندانه، ظریف و دقیق و با بهره گیری از نظر کارشناسانه گروه های روانشناسان، اخلاق حرفه ای، علوم اجتماعی، مددکاری ومردم شناسان است.

وی ادامه داد: متأسفانه نهادهای فرهنگی متعددی ایجاد شده، اما ارزش سازی و ارزش آفرینی وجود ندارد و این نهادها خاموش هستند.

دادستان همدان با اشاره به ضعف ها و کم کاری های بسیاری از دستگاه ها از جمله ارشاد و آموزش و پرورش، عنوان کرد: دستگاه های متعدد تنها به گزارش آمارها اکتفا کرده و مدعی اجرای برنامه های متنوعی هستند، پس چرا با وجود این گونه حرف ها، خروجی و اثر عملی آن را در جامعه مشاهده نمی کنیم؟!

انتهای پیام/ز

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
ارتباط مردمی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

تهران - خیابان پاسداران - خیابان نیستان سوم - خیابان صدف - انتهای خیابان شهید راستوان - تقاطع چیذری - ستاد امربه معروف و نهی از منکر

تلفن گویا 19الی02122561216

 

نام:
* ایمیل:
* گیرنده:
#خط_معروف
حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قانونی حین امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد.
حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قاونی ستاد امر به معروف از آمرین به معروف و ناهیان از منکر پیش از امر به معروف پاسخ داد.
وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

معاون امور استانهای ستاد امر به معروف گفت:پیگیری گزارشات مردمی در هر دستگاهی را باید شورای امر به معروف دستگاه پیگیری کند.