ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر

کد خبر: ۲۷۶۰۱
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
حجت‌الاسلام دلریش عنوان کرد؛
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی گفت: در طول سال‌جاری و با توجه به رسالت و سیاست کشوری، بیش از ۱۸ مورد از مطالبات شاخص استانی در حوزه‌های مختلف توسط این ستاد مورد پیگیری قرار گرفته است.
پیگیری ۱۸ مطالبه شاخص استانی توسط ستاد امر به معروف آذربایجان‌غربی در سال ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام بهنام دلریش در تشریح اقدامات سال جاری این ستاد اظهار داشت: سیاست‌های اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سال‌جاری با تمرکز بر ۳ حوزه مطالبه‌گری، آموزش و نیز عفاف و حجاب بود که در تمامی این زمینه‌ها اقدامات و فعالیت‌های مناسبی در آذربایجان‌غربی انجام شده است.

وی افزود: همکاری و همراهی گروه‌های مختلف مردمی، روحانیون، مسئولان ارشد استانی و شهرستانی و نیز حمایت‌ها و هدایت‌های نماینده، ولی فقیه و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی در پیشبرد برنامه‌ها و رسیدن به هدف در اجرای برنامه‌ها موثر و مفید بود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، با اشاره به اقدامات این ستاد در سال ۱۴۰۱، گفت: در حوزه مطالبه‌گری به عنوان پیشانی عملکردی ستاد و بازوی مردمی اقدامات، در طول سال‌جاری ۸۲ تشکل مردمی ثبت شده است.

وی ادامه داد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با همکاری تشکل‌های مردمی که با محوریت مطالبه‌گری فعالیت می‌کنند، ۱۸ مورد مطالبه شاخص استانی را مورد پیگیری قرار داده که در کنار مطالبه‌گری‌ها و پیگیری‌های عمومی به بیش از ۱۰۰ مورد مطالبه‌گری می‌رسد.

حجت‌الاسلام دلریش، با اشاره به تشکیل شورا‌های امر به معروف و نهی از منکر در ادارات، مساجد، محلات و هیئات مذهبی، بیان داشت: در این زمینه و در راستای رسیدن به اهداف پیش‌بینی شده، ۸۲ شورا در ادارات کل، ۳۲ شورا در مساجد، ۴۵ شورای هئیات مذهبی تشکیل شده و همچنین در تمامی بقاع متبرکه سطح استان شورا‌های امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شده است.

وی، در مورد فعالیت ستاد‌های شهرستانی نیز گفت: در حال حاضر، ۷ ستاد در شهرستان‌های مختلف با انتخاب دبیر مستقل و زیر نظر ائمه جمعه شهرستان‌ها فعالیت دارند و برای راه‌اندازی ستاد در سایر شهرستان‌ها نیز برای سال آینده برنامه‌ریزی انجام شده است. همچنین معاون مطالبه‌گری ستاد استان در راستای انجام وظایف مربوط به تشکیل ستاد‌های شهرستانی، ۲۳ مورد سفر شهرستانی به نقاط مختلف داشته تا موارد مربوط به راه‌اندازی ستاد‌های شهرستانی را اجرایی کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، برگزاری ۳ مورد نشست دبیران شورا‌های دستگاه‌ها، ۲ مورد همایش دبیران و معاونین مطالبه‌گری ستاد‌های شهرستانی، ۲ مورد همایش معاونین مطالبه‌گری شمال و جنوب استان و نیز همایش مطالبه‌گری دانشجویی را از اقدامات دیگر در حوزه مطالبه‌گری ستاد استان برشمرد و خاطرنشان کرد: در سال‌جاری نشست معاونین مطالبه‌گری ستاد‌های شهرستانی با معاونین و مدیران اجتماعی سپاه‌های شهرستانی و نواحی مقاومت و نیز جلسات ماهانه مدیران تشکل‌های مردمی با یکی از مدیران کل و مسئولان ارشد استانی برگزار شده که نتایج خوبی در این حوزه داشته است.

وی، به برنامه‌های مربوط به حوزه تجلیل و هم‌اندیشی با مدیران دخیل در حوزه مطالبه‌گری نیز اشاره کرد و گفت: برگزاری نشست تحلیلی و تبیینی وقایع سال‌جاری با محوریت اغتشاشات ویژه مدیران گروه‌های مردمی، نشست مشترک با مسئولان دفاتر نمایندگی، ولی فقیه در نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی استانی، تشکیل شعبات ویژه حمایت از آمران به معروف در مرکز و شهرستان‌های استان، برگزاری نشست مسئولان ستاد با دبیران سازمان‌های مردم نهاد استان و نیز امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری با مجموعه‌های مختلف نظیر دفتر نماینده، ولی فقیه در امور اهل سنت، دبیرخانه کانون‌های مساجد، فرماندهی انتظامی، کانون وکلا و دبیر مجموعه از مهم‌ترین اقدامات بوده که امیدواریم به نفع ترویج مطالبه‌گری صحیح و هوشمندانه باشند.

حجت‌الاسلام دلریش، در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اقدامات حوزه آموزش در ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی طی سال‌جاری، عنوان کرد: اولویت در حوزه آموزش، مربوط به جذب و ثبت‌نام معروف پژوهان در دوره‌های ملی برگزار شده است که در این زمینه نامه‌نگاری‌ها، هماهنگی و جلب مشارکت عمومی در حوزه ادارات، گروه‌های مردمی و سطح جامعه انجام شده و متقاضیان برای ثبت‌نام در دوره‌ها راهنمایی‌های لازم را دریافت کرده‌اند.

وی گفت: در کنار دوره‌های ملی، هماهنگی‌های لازم در راستای اجرای دوره‌های آموزشی در سطح ادارات و دستگاه‌های اجرایی ویژه کارکنان مجموعه‌ها انجام شده که در این خصوص بیش از ۸۰ کلاس آموزشی ۲ ساعته در سطح ادارات برگزار شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، اجرای دوره‌های آموزشی با محوریت حجاب و عفاف در ادارات را از دیگر برنامه‌های حوزه آموزش دانست و بیان داشت: در این زمینه نیز، به اقتضای نیاز دستگاه‌ها دوره‌های آموزشی برگزار شده که در مجموع بیش از ۴۰ جلسه آموزشی ۲ ساعته بوده است.

وی افزود: در شهرستان‌ها نیز به صورت مداوم دوره‌های آموزشی در سطح ادارات و مدارس برقرار است که در این زمینه نیز تعداد دوره‌های برگزار شده به بیش از ۱۰۰ جلسه ۲ ساعته می‌رسد.

حجت‌الاسلام دلریش، تصریح کرد: با توجه به لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی مقدماتی و تربیت مربی در سطح شهرستان‌ها و مرکز استان در راستای اجرای کلاس‌های تخصصی و متناسب با ذائقه مخاطبان، برگزاری دوره تربیت مربی امر به معروف و نهی از منکر نیز از ابتدای اسفندماه آغاز شده که در این راستا هماهنگی‌های لازم با مدیریت حوزه‌های علمیه برادران و خواهران استان انجام شده تا از ظرفیت این نهاد‌ها  در راستای افزایش و ارتقای سطح اساتید بهره‌گیری شود.

وی اضافه کرد: مربیان مدنظر ستاد استان از میان اساتید حوزه و دانشگاه خواهند بود و زیر نظر اساتید معرفی شده از تهران آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند تا در نهایت به عنوان مربی در دوره‌های مختلف بکارگیری شوند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، شرایط تربیت مربی در شهرستان‌ها را به فراخور ظرفیت هر شهرستان دانست و ابراز داشت: در این راستا، در مرکز استان دوره ویژه‌ای در دانشگاه و حوزه برگزار می‌شود و در شهرستان‌ها نیز با مدیریت ستاد‌های شهرستانی و همکاری حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های مستقر در همان شهرستان نسبت به برگزاری دوره ویژه اساتید معرفی شده، اقدام می‌شود.

وی، برگزاری ۲ دوره ویژه مدیران و اعضای تشکل‌های مردمی مطالبه‌گری با محوریت آموزش مبانی امر به معروف و نهی از منکر و نیز روش‌های صحیح مطالبه‌گری را از دیگر اقدامات حوزه آموزشی ستاد آذربایجان‌غربی دانست و گفت: در این دوره‌ها بیش از ۲۰۰ نفر از مطالبه‌گران حضور داشتند که در ۴ جلسه ۲ ساعته موضوعات مدنظر را آموزش دیدند.

حجت‌الاسلام دلریش، مجموع زمان کلاس‌های آموزشی برگزار شده در سال‌جاری را بالغ بر ۳۰۰ ساعت آموزشی دانست و خاطرنشان کرد: در این زمینه، برخی دوره‌های خارج از چارچوب ستاد نیز اجرا شده که با احتساب آن‌ها، میزان دوره‌های اجرایی بیش از ۴۰۰ ساعت می‌شود.

وی، همچنین به فعالیت‌های حوزه فرهنگی و فرهنگسازی فریضتین در سطح جامعه نیز اشاره کرد که در طول سال‌جاری اجرا شده و بیان داشت: با مشارکت شهرداری مرکز استان و شهرداری‌های شهر‌های بزرگ آذربایجان‌غربی اقدامات فاخر و قابل توجهی در زمینه فرهنگسازی فریضتین انجام شده که اوج این اقدامات در دهه احیاء امر به معروف و نهی از منکر بود که با چاپ بنرها، پوستر و بروشور‌های مرتبط با حوزه فریضتین به تبلیغ همگانی این فریضتین پرداخته شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: در سطح ادارات استانی، با استفاده از ظرفیت‌های تبلغاتی نظیر تلویزیون‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی شهری و نیز محل نصب بنر‌های مقابل ادارات نسبت به فرهنگسازی مناسب اقدام شده که نتایج این اقدامات نیز قابل توجه بوده است.

وی، انعکاس برنامه‌ها، ارتباط مداوم با رسانه‌های جمعی، حضور روزانه در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، استفاده از ظرفیت تلویزیون در راستای طرح‌ریزی و اجرای برنامه‌های مرتبط با حوزه مطالبه‌گری و فرهنگسازی فریضتین و نیز تشکیل تیم‌های ویژه مطالبه‌گری رسانه‌ای با هدایت ستاد در شهرستان‌ها را از اقدامات انجام شده در حوزه رسانه‌ای ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی دانست.

حجت‌الاسلام دلریش، موضوع حجاب و عفاف را یکی از دغدغه‌های متدینین در استان اعلام و خاطرنشان کرد: در این زمینه، مطالباتی به ستاد ارائه شده که در راستای پیگیری این مطالبات، دبیران عفاف و حجاب دستگاه‌های اجرایی در قالب تیم‌های ۱۰ نفره برای توجیه در خصوص نحوه عملکردشان به ستاد فراخوانده شده و جلساتی با این این عزیزان تشکیل شد.

وی گفت: ۷ جلسه با حضور این دبیران تشکیل شد که در نهایت منجر به بهبود روند اقدامات عفاف و حجاب در ادارات و نیز رسیدگی به مسائل و مشکلات اداری شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، ابراز داشت: برگزاری جلسات هماهنگی و هم‌افزایی با مدیران نهاد‌های مربوطه نظیر مسئول بسیج جامعه زنان استان، مدیر حوزه علمیه بانوان استان، مدیران دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری ارومیه و شهرستان‌های بزرگ، مدیران کل ستادی استانداری و نیز حضور میدانی در ادارات و دستگاه‌های اجرایی از جمله اقدامات ستاد در راستای بهبود وضعیت عفاف و حجاب در دستگاه‌های اجرایی و دولتی بوده است.

وی ادامه داد: اقدامات شاخصی در حوزه عفاف و حجاب در سطح استان انجام شده که برگزاری همایش دختران فاطمی، امضای طومار مطالبه از مسئولاندر ۶ شهرستان و با بیش از ۱۲ هزار امضا، امضای طومار مردمی حمایت از حجاب با امضای ده‌ها نفر از متدینین در حاشیه همایش دختران فاطمی، برگزاری جشن ویژه کودک و نوجوان با حضور بیش از ۴۰۰ مخاطب و نیز برگزاری جلسات و نشست‌های تخصصی بررسی مشکلات حوزه عفاف و حجاب در دستگاه‌های استانی و شهرستانی از مهم‌ترین این اقدامات به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام دلریش، با اشاره به طرح عفاف و حجاب ستاد کشور نیز خاطرنشان کرد: این طرح به استانداری و دستگاه‌های اجرایی ارسال شده و جلسه هماهنگی آن نیز در سطح استانی برگزار شده تا به این  ترتیب زمینه لازم در راستای اجرایی سازی طرح انجام پذیرد. همچنین بازرسی‌های هماهنگ و مشترک با استانداری آذربایجان‌غربی در زمینه بررسی وضعیت پوشش و حجاب کارکنان در ادارات به صورت فصلی و سالیانه انجام می‌شود.

وی، نامه نگاری با ادارات در راستای بروزرسانی بانک اطلاعاتی دبیران عفاف و حجاب را از دیگر اقدامات در زمینه فعالیت‌های مرتبط با حجاب و عفاف دستگاه‌های اداری برشمرد و گفت: این اقدام موجب بروزرسانی و نیز احیای مجدد این بخش در ادارات شد چراکه برخی ادارات در سایه بی توجهی و نبود مسئول مستقیم از اجرای مصوبات و قوانین سرپیچی داشتند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، برگزاری جلسه وبیناری با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از مطالبه‌گران سطح استان در راستای توجیه و پرسش و پاسخ با محوریت طرح جامع عفاف و حجاب ستاد را از دیگر برنامه‌های سال‌جاری دانست و بیان داشت: در این جلسه با حضور مسئولان ستاد کشور به سوالات پاسخ داده شد و همچنین جزئیات مربوط به طرح برای مطالبه‌گران سطح استان ارائه شد که خوشبختانه با  استقبال همراه بود.

وی همچنین به برگزاری جلسات تخصصی ویژه پیگیری مضکلات موجود در حوزه حجاب و عفاف با محوریت اصناف اشاره و خاطرنشان کرد: در این زمینه، بیش از ۱۴ جلسه با حضور مدیران و متولیان امر برگزار شده که در نتیجه به حضور اعضای کارگروه حجاب و عفاف استان در پاساژها، مجتمع‌ها و مراکز خرید به منظور نظارت و نیز بهبود وضعیت موجود در این مراکز انجامیده است.

حجت‌الاسلام دلریش، رسیدگی به وضعیت موجود در حوزه آرایشگاه‌های بانوان، مجتمع‌های تجاری، پارک‌ها و نیز ساحل دریاچه ارومیه را از اقدامات مربوط به حجاب و عفاف با مدیریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانست و تاکید کرد: با توجه به دغدغه و انتقادات موجود از جانب متدینین، در این خصوص جلسات ادامه دارد و تا حصول نتایج مدنظر در این زمینه کوتاه نخواهیم آمد.

وی، یکی از اقدامات فاخر و ارزشمند ستاد امر به معروف و نهی از منکر را برگزاری جلسات اخلاق مدیران به صورت ماهیانه اعلام کرد و گفت: در این جلسه، نماینده، ولی فقیه در استان و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی به ارائه بیانات در حوزه اخلاق مدیریتی و نیز مشکلات احتمالی موجود در دستگاه‌ها می‌پردازند.

وی با اشاره به برخی برنامه‌های مهم استانی، گفت: عضویت ستاد در شورای اداری استان، شورای فرهنگ عمومی استان و نیز شورای ارزیابی ائمه جمعه سطح استان از اقداماتی بوده که در سال‌جاری انجام شده و هین امر موجب شده تا موضوعات مطروحه در قالب مطالبه‌گری به جلسات مهم استانی و شهرستانی وارد شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، بیان داشت: حضور در نشست‌های فصلی ائمه جمعه، برگزاری جلسات تخصصی حوزه عفاف و حجاب در ادارات و دستگاه‌های اجرایی، نشست‌های تخصصی امر به معروف و نهی از منکر با محوریت معروفات و منکرات اداری، سخنرانی به عنوان سخنران پیش از خطبه در مرکز استان و شهرستان‌ها، دیدار با مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی و فرماندهان نیرو‌های نظامی و انتظامی به منظور اجرایی سازی موضوعات مرتبط با فریضتین در سطح نهادها، تجلیل از خانواده معظم شهدا و نیز برگزاری نشست‌های خبری و رسانه‌ای از دیگر اقداماتی بوده که در سال‌جاری با مدیریت ستاد استان برگزار شده است.

وی در پایان سخنان خود، تقویت ستاد‌های شهرستانی، تمرکز روی موضوعات آموزشی و رسانه‌ای با محوریت مشارکت عمومی، انجام مطالبات عمومی مردمی، بهبود وضعیت حجاب و عفاف در دستگاه‌های دولتی و ادارات را از مهم‌ترین سیاست‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سال ۱۴۰۲ معرفی و ابراز امیدواری کرد که همکاری اقشار مختلف جامعه در این راستا همچنان در کنار ستاد باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
ارتباط مردمی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

تهران - خیابان پاسداران - خیابان نیستان سوم - خیابان صدف - انتهای خیابان شهید راستوان - تقاطع چیذری - ستاد امربه معروف و نهی از منکر

تلفن گویا 19الی02122561216

 

نام:
* ایمیل:
* گیرنده:
#خط_معروف
حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قانونی حین امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد.
حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قاونی ستاد امر به معروف از آمرین به معروف و ناهیان از منکر پیش از امر به معروف پاسخ داد.
وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

معاون امور استانهای ستاد امر به معروف گفت:پیگیری گزارشات مردمی در هر دستگاهی را باید شورای امر به معروف دستگاه پیگیری کند.