ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر

کد خبر: ۲۷۰۲۳
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان پیش از خطبه های نماز جمعه خطاب به اروپایی ها

سیاست و عملکرد غربی ها نشان از حقوق بردگی و آزادی تحمیلی دارد

به گزارش روابط عمومی ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد،

حجت الاسلام حمزه پیش قدم ظهر امروز (۷ بهمن ماه) به عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر یاسوج ضمن تبریک ایام رجب و همچنین فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: در مدت زمان حدود چهل و چهار بهاری که از عمر انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد، همراهی، همدلی، اتحاد، بصیرت و آگاهی ملت بزرگوار ایران و در نقطه مقابل دشمنی و نقشه‌های شوم و بی اثر آمریکا و ایادی آن‌ها همیشه همراه این انقلاب بوده است.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دشمنان و در راس آن‌ها آمریکا هر چه در توان داشتند در این چهار دهه بر جمهوری اسلامی ایران تحمیل کردند، گفت: دشمنان در ابتدا که این انقلاب تازه به شکوفه تبدیل شده بود، جنگ را بر ایران اسلامی تحمیل کردند که شکست را برای آنان به همراه داشت.
وی دستاورد جمهوری اسلامی ایران را از جنگ تحمیلی هشت ساله «عزت و سربلندی ملت ایران» دانست و افزود: در آن دوران برای سیم خاردار از دشمن درخواست داشتیم و برای مباحث نبرد دستمان به سمت کشور‌های هم پیمان آن‌ها دراز بود، اما امروز دشمنان التماس می‌کنند که به یمن موشک و به روسیه پهباد نفروشید و همچنین مشاوره نظامی به عراق، لبنان، سوریه و افغانستان ندهید.
حجت الاسلام پیش قدم ضمن تاکید بر اینکه دشمنان با جنگ تحمیلی هشت ساله راه به جایی نبردند و کم کم شکوفه‌های جمهوری اسلامی ایران بارور شدند، ادامه داد: آن‌ها با ترور‌های کور خود، شخصیت‌های طراز اول و ارکان سیاسی انقلاب اسلامی را مورد هدف قرار دادند، به خیال اینکه این درخت تنومند را مجبور به شکست در مبادلات سیاسی کنند، غافل از اینکه این موضوع اتحاد، بصیرت، آگاهی و مقاومت ملت را به همراه داشت.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مطرح کردن گزینه‌های روی میز از طرف دشمنان بر علیه نظام و انقلاب اسلامی، یادآور شد: دشمنان و در راس آن‌ها آمریکا امنیت ما را هدف قرار دادند، تحریم‌های اقتصادی را بر کشورمان تحمیل و قدرت نظامی، یعنی سپاه قهرمان ما به عنوان قلب تپنده جهان اسلام را تحریم کردند.
وی با اشاره به عکسی که در آن دستگیری سربازان آمریکایی را به دنیا مخابره کرد، افزود: در آن عکس سربازان و نیرو‌های ارتش دریایی شما با دستان بالای سر، زانوان به زمین نشسته، لباس‌های خیس شده، صورت‌های پر از ترس و لرز و التماس آن‌ها به دنیا مخابره و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در مقابله با دشمنان به نمایش درآمد.
حجت الاسلام پیش قدم ضمن اشاره به بلف موشک‌ها و همچنین پدافند موشکی دشمنان که سال‌ها آن را مطرح می‌کردند، ادامه داد: آن‌ها قهرمان ملی و جهانی ما را در شب سیاه و تاریک ترور کردند، ولی غرش موشک‌های سپاه پاسداران بر فراز پایگاه آمریکایی در عین الاسد عراق با عبور از پیشرفته‌ترین پدافند دشمنان، به آن‌ها درس مقاومت، ایستادگی و پیشرفت را داد و مجبور به سکوت و برداشتن گزینه روی میز شدند.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: این اقتدار جمهوری اسلامی ایران بعد از تحریم بوده که پهباد جاسوسی آمریکا را به زمین نشاند و با مهندسی معکوس، امروز پیشرفته‌ترین پهباد‌ها در اختیار جمهوری اسلامی ایران است.
وی خاطرنشان کرد: کشور‌های غربی سال‌ها از حقوق بشر و آزادی اندیشه حرف زدند، اما تربیت یافتگان و متحدان مکتب آن‌ها قلب ۲۳ درصد از جمعیت جهان، حدود دو میلیارد انسان آزاداندیش را جریحه دار کرد و مصحف ما این کتاب آسمانی (قرآن کریم) را به آتش کشیدند و از آن طرف روح و معنای این کلام الهی، یعنی امر به معروف و نهی از منکر که علت مقنیه اسلام و قرآن است را تحریم کردند.
حجت الاسلام پیش قدم اظهار کرد: کشور‌های غربی از آزادی و حقوق بشر حرف زدند، اما در اطراف آن‌ها متولیان کشورهایشان قانون منع پوشش در مراکز آموزشی صادر و دختران مسلمان را از آموزش منع کردند و به جرم پوشش مورد اذیت، آزار و سنگباران قرار دادند تا شهید شدند.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه آن‌ها مسلمانان بی گناه را زنده زنده در آتش سوزاندند و از حقوق بشر حرف زدند، خطاب به کشور‌های غربی، گفت: این‌هایی که سوزانده شدند مگر بشر نبودند و حقوق نداشتند که صدایی از شما در نیامد؟.
وی ضمن تاکید بر اینکه آن‌ها به دنبال حقوق بشر نیستند بلکه سیاست و عملکرد آن‌ها نشان از حقوق بردگی و آزادی تحمیلی دارد، بیان کرد: اسلام ۱۴۰۰ سال قبل بساط این حقوق بردگی و آزادی تحمیلی را درهم شکست و با بردگی مخالفت و مهر باطل بر آزادی تحمیلی شما زد و این حقوق بشر شما، منفعتی است که هیچ انسان آزاداندیش پیرو ادیان الهی آن را قبول ندارد.
حجت الاسلام پیش قدم با ذکر این سوال که چرا بعد از گذشت حدود چهار دهه از انقلاب اسلامی ایران دشمنان به یاد تحریم ستاد امر به معروف و نهی از منکر افتادند؟، ادامه داد: آن‌ها در جنگ‌ها و تحریم‌های قبل کار به جایی نبردند، ماحصل تلاش دشمنان برای آن‌ها خفت، ذلالت و حقارت و برای نظام اسلامی و مردم ما عزت، افتخار و قدرت بود.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تاکید بر اینکه دشمن به دنبال تحریم ایران نیست بلکه به دنبال تحریم «نظام اسلامی» است، گفت: وعده جهانی شدن اسلام در ادیان مختلف آمده و با وجود منجی آخرالزمان حضرت مهدی (عج) محقق خواهد شد و دشمنان نباید بیخود دست و پا بزنند، زیرا محکوم به شکست و غرق شدن هستند.
وی با اشاره به اینکه دشمن امروز به صورت علنی نشان داد که ماهیت تحریم آن‌ها در حوزه فرهنگ و ارزش‌های الهی است، افزود: برای همین ستاد امر به معروف و دبیر آن را تحریم کردند و این ستاد تنها نهاد فرهنگی در لیست اخیر اتحادیه اروپا برای تحریم بود.
حجت الاسلام پیش قدم پیاده کردن سیاست مبارزه با مظاهر فساد در جمهوری اسلامی را از اهداف این ستاد دانست و یادآور شد: ستاد با تشکیل گشت ارشاد مسئولین برای پیشگیری از معضلات سیستم اداری و از طرف دیگر با تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر درون سیستم اداری به دنبال مبارزه با فساد، اختلاس و معضلات اداری است.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این ستاد با تشکیل گروه‌های مطالبه گری مردمی چشم بینای انقلاب بوده، نظارت کاملی بر عملکرد دولت‌ها و دستگاه داشته و به عنوان پشتوانه قدرت برای نظام محسوب شده و در خدمت مردم و نظام در استان مشغول فعالیت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه وقتی فرماندهان جنگی در عملیات‌ها برای پیشبرد اهداف جنگی خود به شور می‌نشینند دو نقطه حساس یعنی «خط مقدم» و «نقاط حساس» و به تعبیری نیرو‌های پشتیبان را معیار برنامه ریزی خود قرار می‌دهند، اظهار کرد: امروز ستاد با توجه به رویکرد جدید خود و چالش‌های پیش روی نظام اسلامی در بحث «حجاب و عفاف» که دشمن در این زمینه حمله ترکیبی و شناختی خود را در این حوزه آغاز کرده و حدود چند ماه کشور ما را دچار مشکل کرد، وارد شده است.
حجت الاسلام پیش قدم با بیان اینکه طرح «حجاب و عفاف» دشمنان را خشمگین کرده و به همین دلیل اقدام به تحریم ستاد امر به معروف کردند، ادامه داد:، چون طرح «عفاف و حجاب» ستاد که از دو پشتوانه علمی، نخبگان دانشگاهی و قانونی و از طرف دیگر پشتوانه فقاهت و اجتهاد برخوردار است، می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد و لذا این طرح کارآمدی خاصی برای حوزه عفاف و حجاب دارد و به یقین باعث اصلاح وضعیت موجود می‌شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه حدود ۴۴ سال از انقلاب شکوهمند ما گذشته و در حوزه فرهنگ این رضایت مندی وجود ندارد، ادامه داد: ما در زمینه حجاب و عفاف قانون داریم، قانون بی حجابی و کشف حجاب را به عنوان تخلف قلمداد کرده و با این وضیعت نیاز به نیروی نظامی، پرونده، دادگاه و قاضی نیست، همان طور که مشکل رانندگی با تخلف دانستن حل شده و مشکلات در این حوزه حل شد.
وی با بیان اینکه در این طرح مشکل ستاد امر به معروف و نهی از منکر حل خواهد شد، خاطرنشان کرد: قوه قضائیه ما قدرت اجرایی کردن این قانون را به دلیل وسعت جرم ندارد و تاکنون هم این مشکل از این راه حل نشد، ولی آنچه که نیازمند این طرح است، همراهی و هم دلی دولت و البته مجلس انقلابی است که انشاءالله ستاد را در این زمینه همراهی خواهند کرد.
حجت الاسلام پیش قدم ضمن محکوم کردن تحریم ستاد امربه معروف و نهی از منکر، گفت: این حرکت مذبوحانه و دور از عقلانیت اتحادیه اروپا وجاهت قانونی ندارد و از دستگاه دیپلماسی می‌خواهیم که جوابی در خور ملت عزیز و سرافراز ایران اسلامی داده تا دیگر هیچ وقت به فکر این گونه حرکت‌های ناشایست و دور از عقلانیت آنان نباشیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
ارتباط مردمی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

تهران - خیابان پاسداران - خیابان نیستان سوم - خیابان صدف - انتهای خیابان شهید راستوان - تقاطع چیذری - ستاد امربه معروف و نهی از منکر

تلفن گویا 19الی02122561216

 

نام:
* ایمیل:
* گیرنده:
#خط_معروف
حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قانونی حین امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد.
حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قاونی ستاد امر به معروف از آمرین به معروف و ناهیان از منکر پیش از امر به معروف پاسخ داد.
وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

معاون امور استانهای ستاد امر به معروف گفت:پیگیری گزارشات مردمی در هر دستگاهی را باید شورای امر به معروف دستگاه پیگیری کند.