ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر

کد خبر: ۲۵۹۵۴
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۹
نشست نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ۲۱ استان به همراه دبیران استانی با مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در سالن جلسات شهدای امر به معروف ستاد برگزار شد.

برگزاری جلسه مهم نمایندگان از ۲۱استان و ۸ کمیسیون مجلس در ستاد امر به معروف

 

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور؛ در این نشست، با توجه به فرمایشات امام خمینی (ره) مبنی بر جایگاه فراقوه ای ستاد امر به معروف و نهی از منکر، راهکارهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برای تحقق عدالت اجتماعی و مطالبات مردمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای جسله آیت‌الله صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور،خواستار رفع خلأهای قانونی امر به معروف و نهی از منکر از سوی مجلس شورای اسلامی شد.
وی خاطرنشان کرد: درخواست ما از مجلس، توجه ویژه به قوانین امر به معروف و نهی از منکر و همچنین نظارت بر اجرای کامل آن‌ها است.
دکتر‌ سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، رویکرد اصلی ستاد را پیگیری عدالت اجتماعی که شامل عدالت آموزشی، فرهنگی، اخلاقی و سیاسی می باشد دانست و همه ی فعالیت های ستاد را در حوزه حاکمیتی و نهادهای مردمی در ذیل عدالت اجتماعی و مبارزه با ظلم مطرح کرد.
وی مهم‌ترین مؤلفه‌های طرح‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور را علمی بودن، منطقی بودن، دوری از احساسات بیان کرد و خواستار همکاری مجلس شورای اسلامی برای تصویب قانونی این طرح‌ها شد.


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، با اشاره دو وظیفه اصلی مجلس در خصوص قانون گذاری و نظارت بر اجرای قانون، مشکل اصلی مسائل مبتلا به جامعه را خلاهای قانونی و عدم اجرای آن دانست.


دکتر هاشمی گلپایگانی، فلسفه قانون گذاری را دفع و رفع منازعات اجتماعی دانست و در این خصوص با توجه به شرایط کشور مهمترین نیاز جامعه را ورود مجلس برای تامین خلاهای قانونی عنوان کرد.

در ادامه این نشست نیز نمایندگان مجلس شورای اسلامی با توجه به اهمیت جایگاه فراقوه ای ستاد امر به معروف و نهی از منکر به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

مهم‌ترین محور این نشست اعلام آمادگی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای پیگیری طرح‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بود.


چگونگی ارتباط کار فرهنگی با کار اجرایی و قانونی
ارتقاء و تقویت جایگاه ساختاری و همچنین رشد کمی و کیفی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، پشتیبانی از ستاد برای تحقق مطالبات مردمی، توجه به جایگاه ستاد از سوی قوای سه گانه و ارگان‌ها تابع، ورود جدی ستاد امر به معروف در تحقق عدالت اجتماعی و همچنین مبارزه با مفاسد از دیگر نکات کلیدی بود که نمایندگان مجلس بر آن تأکید کردند.
در این جلسه طرح جامع ستاد امر به معروف و نهی از منکر در خصوص بند اول از اصل سوم قانون اساسی  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بخشی از اخبار تفصیلی این نشست متعاقبا اعلام می شود.

 

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
ارتباط مردمی

ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

تهران - خیابان پاسداران - خیابان نیستان سوم - خیابان صدف - انتهای خیابان شهید راستوان - تقاطع چیذری - ستاد امربه معروف و نهی از منکر

تلفن گویا 19الی02122561216

 

نام:
* ایمیل:
* گیرنده:
#خط_معروف
حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

حمایت های حین اقدام به امر به معروف و نهی از منکر چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قانونی حین امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد.
حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

حمایت های قانونی قبل از امر به معروف چیست؟ + فیلم

دکتر صادق منش در ویژه برنامه گفت و گو محور #خط_معروف به سوالی در خصوص حمایت های قاونی ستاد امر به معروف از آمرین به معروف و ناهیان از منکر پیش از امر به معروف پاسخ داد.
وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

وظیفه شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه ها چیست؟ + فیلم

معاون امور استانهای ستاد امر به معروف گفت:پیگیری گزارشات مردمی در هر دستگاهی را باید شورای امر به معروف دستگاه پیگیری کند.